Anmeldelse af BERGDORF BLONDINER

Siden jeg begyndte med bogen “Bergdorf blondiner” af Plum Sykes har jeg haft hele hovedet fyldt med  skønne Monolo’er, fantastiske Mc.Queen’s og de mest ekstravagante Valentino’er. Det må da siges at være god fylde for mit lille hoved?! Har moret mig over den enormt velskrevne bog, der virkelig har budt på mange sjove, pinlige, kaotiske og romantiske øjeblikke, som alle jo kan genkende. Den eneste negative følelse man sidder tilbage med er, at man har aaalt for lidt af ovenstående mærker..nå men det kommer 😉
Bogen var virkelig sjov og rigtig god sommerlæsning, så jeg skal helt sikkert også læse den næste. Plejer ellers at sidde med den der følelse af, “behøver jeg virkelig at læse den her, bare fordi den følger med mit ugentlige/månedlige bladfix? Den er jo sikkert heller ikke engang god!?”

Men det var den altså, så den kan virkelig anbefales- LÆS DEN og nyd den!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.