Min nye taske

Wuuuhuu, har fået den skønneste Mulberry taske af min dejlige kæreste..nøøj hvor er jeg glad for den. Var inde i Mulberry‘s butik i går, hvor jeg blev draget hen mod den, kun for at give et ordentligt suk over at jeg ikke selv har råd til den. Fortalte ham, så om den, og ds vi alligevel skulle ind til byen og kigge, smuttede vi lige forbi, så han kunne se den. Og han synes så åbenbart at jeg skulle have den. Uh hvor dejligt..
Er virkelig glad for den, den er en drøm – og kæresten også! 😀

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.