Fashion Event på Skt. Petri

I går var vi til modeevent på Skt. Petri, hvor Magasin i samarbejde med Elle havde stykket et et modeshow sammen. Med goodiebags og det hele 😉 Det var et okay show, men det bar tydeligt præg af at være sammensat af Magasins personlige shoppere. Dvs. at specielt herre tøjet var temmelig uinspireret og til tider temmelig mærkeligt sat sammen.
Temaet i modshowet var, Viva Brazil og Back to nature. Personligt var jeg mest tilhænger af Bac to nature, da det var her de havde sammensat de forskellige ting bedst. Selvfølgelig fik vi også set en del denim på podiet, som de heldigvis viste frem med stil. Det var hovedsagelig mændene der havde det på, men det skabte også en god modsætning til de dessert boots, de valgte at give stort set samtlige mænd på. Er selv ikke en forfærdelig stor tilhænger af dessert boots, da jeg synes man kan finde andre sko, der er mere flatterende og bestemt mere mandige.
Udover showet bød arangementet på brunch, martinier og colaer i en fin dåse designet af selveste Manolo.
Selvfølgelig får i flere billeder jeg selv har taget, men indtil da, kan i gå ind på Elles hjemmeside, hvor der desuden står lidt mere;)
##
 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.