Tuesday/Wednesday

I går var vi et smut inde ved Strøget – skulle bla. se om jeg kunne finde noget til morsdag.. Da jeg havde fundet det helt rigtige, smuttede vi videre til Plan B, hvor vi skulle til ølsmagning..Og nej, klokken var ikke blevet mere end tre 😉

Ølsmagningen var faktisk rigtig hyggelig, specielt fordi vi også fik noget at spise. Efter ølsmagningen trillede vi (på vores tilsammen fire ben ) hjemad, hvor vi lige kunne nå en lur, inden et hurtigt bestyrelsesmøde.

Inde i byen faldt jeg over et par Dr.Denim shorts, men skødesløst opsmøjede ben. De havde dem i mørk denim, beige og sorte. Tror nu selv jeg ville foretrække de sorte. Og uhh hvor de sad godt..mangler virkelig nogle shorts, så mon ikke det i hvertfald bliver dem ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s