Fashion Week 2010
Har netop overstået modeugen med en masse herligt tøj. Havde desværre ikke mulighed for at komme ind til nogle shows. Øv øv. Men satser på næste gang;)

Men fik set Copenhagen Vision og Terminal 2, hvor jeg må sige at mit hjerte hurtigt smeltede da jeg så Primo Emporios lækre tøj. Faldt specielt for deres herretøj, hvor min kæreste og jeg ellers ofte synes det er svært at finde noget der er rigtig fedt til mænd.

Selvfølgelig er der altid mærker som Z Zegna og Alexander McQueen, men synes ofte, at det der er rigtig fedt, kan være lidt svært at købe herhjemme.

Som alle jo nok ved, døde Alexander McQueen d. 11. Feb. 2010 – rigtig meget øv. Som hyldest har jeg valgt at sætte et superflot billede ind fra hans SS 2010 show (som virkelig viser de rene linjer og rå detaljer jeg elsker) og valgt at iklæde mig hans skønne tøklæde med skulls – også i dag 😉

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.